Pričevanja

PRIČEVANJA UDELEŽENCEV IZ PREJŠNJIH DELAVNIC

Hvaležna sem, da me je ta delavnica našla. Urnik je bil poln. Všeč mi je bilo, da nisem imela časa za počivanje. Same delavnice pa so bile lepo vodene. Izkušnja je bila močna. Organizacija, ljudje, tehnike – močno priporočam.

Petra

Izkušnja, ki jo doživiš v tem okolju je nepopisno dobra. Povsem unikatna. Tu imaš res prostor in vse ostalo potrebno, da se poglobiš vase in tudi narediš premik.

Kristijan

Želim se vam se 1x zahvaliti za najbolj noro izkušnjo..res hvala vsakemu, tako počaščena in hvaležna sem, da se ne da opisati z besedami! Urban, moj glas se širi naprej, morda je fajn le opozoriti naslednjo skupino, da se možgani lahko popolnoma izklopijo ob prihodu domov…kajti zgodilo se mi je da niti poštevanke nisem znala, ko sva jo včeraj trenirala s sinom kaj šele da bi morala v službo, fajn občutek, če si ga lahko privoščiš … HVALA VSEM!!

Bojana

To je dogodek za tiste, ki si želijo resnico o sebi in so pripravljeni slišati in občutiti najmočnejše pozitivne in negativne predstave, ki so jih izgrajevali celo svoje življenje.

Jani

Čudovita izkušnja. Vesela in hvaležna, da sem poslušala svojo dušo (mravljince po telesu) in šla, prišla. Lep občutek je zreti drug drugemu v oči in hkrati čutiti sebe in vse kar je in tišči tam spodaj in kliče ali le nežno šepeta, da rabi pozornost – videti, občutiti (v celoti) in spustit. Vauu!! Katarzični občutki in iz srca, prežeta s hvaležnostjo, radostjo ter zavedanjem. Upam, da čim večkrat. Iz srca hvaležna duša.

Urška

Najmanj kar lahko od delavnice dobiš je 100% učinkovito nadomestilo za leta psihoterapije, največ kar se lahko tam zgodi je VSE, kar boš v življenju potreboval.

Marko

Društvo za raziskovanje osnovne tvarine DIVJA

Trstenjakova ulica 10

9000 Murska Sobota

Davčno številko 88156109

Kontakt

Tel: +38670841231

E-mail: info@awakeyou.org

AwakeYou© 2024. Vse pravice pridržane.