Delavnice

Delavnice

Meditacija

Delavnica KDO SEM bazira na metodah starih nekaj tisoč let in je prilagojena modernemu toku življenja. Dodane so še metode samospraševanja Ramane Maharshija ter Charlesa Bernerja.

Celotni proces poteka v diadah, delo po parih, kjer je ena oseba tihi opazovalec, druga oseba pa deluje na globokem raziskovanju samega sebe, z namenom, da spozna, kdo v resnici je. Delavnica poteka od jutranjih do večernih ur.

Pozornost je posvečena odpravljanju pogojenih vzorcev podzavesti (samskar). Cilj je, da te pridejo na površje in se prečistijo. Skozi to očiščenje se osvobajamo. Uporabljena so različna orodja in tehnike, ki udeležence usmerjajo k svoji pravi naravi. Skozi proces delavnic se izvajajo individualne in skupinske diade, sedeče in hodeče kontemplacije, samostojne meditacije, samospraševanja, zvočne meditacije, dihalne in gibalne vaje ter predavanja, ki pomagajo priti v zavedanje.

Za našo delavnico dajemo 100% garancijo na zadovoljstvo. V primeru, da udeleženec ne bi bil zadovoljen z našo izvedbo, vrnemo 100% znesek prijavnine. Edini pogoj za to je, da na delavnici skupaj z ostalimi udeleženci sledi in spoštuje navodila za izvedbo vaj in se udeleži vseh praks, ki so predvidene tekom treh dni.

Predvidene delavnice

KDO SEM DELAVNICA 3 dni – Začetek v petek ob  16:30 (prihod med 15:00-16:00), konec v nedeljo ob 18:00.

CENA DELAVNICE
Cena delavnice je €222 po osebi, če pridete kot par ali s prijateljem je cena za drugo osebo €172.
Plačilo je lahko v večih obrokih.
CENA ZA TISTE, KI SO SE DELAVNICE ŽE UDELEŽILI IN BI RADI POGLOBILI SVOJO IZKUŠNJO JE €172.

*Dogodek se organizira neprofitno, vsi prispevki so namenjeni ekoskupnosti Enost

KDO SEM INTEGRACIJA 5 dni – začetek v sredo ob 16.30 (prihod ob 15.00-16.00), zaključek v nedeljo ob 18.00. Delavnica je podobna trodnevni, z razliko 4. in 5. dne, kjer so na programu še dodatne dihalne vaje za sproščanje samskar, kundalini meditacije, ples sufijev in vaje zavedanja s telesom, ki poglobijo samadhi izkušnjo in dodatno prečistijo ujete energije. Trodnevna delavnica vsebuje eno vprašanje za kontemplacijo, petdnevna delavnica pa vsebuje štiri različna vprašanja za kontemplacijo. Kdo sem? Kaj sem? Kaj je življenje? Kaj je nekdo drug?

Cena: Zavisi od lokacije in termina
*Dogodek se organizira neprofitno, vsi prispevki so namenjeni ekoskupnosti Enost

Buddha
TERMIN OBJAVLJEN NAKNADNO Po pregledu vaše prijavnice vas bomo kontaktirali in če bo potrebno, z vami opravili tudi telefonski/zoom razgovor. Vaša prijava bo dokončno potrjena po plačilu računa, ki ga prejmete na vaš email. V primeru, da se prijave zapolnijo, preden poravnate račun, vas o tem obvestimo. Maksimalno število udeležencev je 14.

Kaj še morate vedeti?

  • hrana na delavnici je vegetarijanska in veganska.
  • na delavnici ne uživamo kave in nobenih drugih energijskih stimulantov (npr. tobak)
  • delavnica se odvija v sproščenem okolju, kjer ima vsak udeležnec možnost poglobitve v samega sebe.
  • delavnice potekajo tako v slovenskem, kot tudi v angleškem jeziku (pri terminih, ki so na voljo, je označeno, v katerem jeziku je določena delavnica)
  • vaje potekajo v tišini, pogovor izven samih diad ni dovoljen, cilj je, da se vsak
    posameznik 100% posveti izključno sebi
  • moški in ženske spijo ločeno.

Organizacija in cena delavnice

Organizacija delavnice poteka pod okriljem zadruge ENOST v sodelovanju z društvom DIVJA. Vsa organizacija dogodka, vključno z vodenjem, je izpeljana prostovoljno. Ves generiran prihodek gre v sklad za izgradnjo ekoskupnosti Enost. Z vami bova Iva in Urban → klikni tu

Priporočena cena delavnice je 222 evrov po osebi. V ceno je všteta vsa hrana, pijača, prigrizki in spanje na skupnih ležiščih. Delavnica se začne v petek ob 16.30 in konča v nedeljo ob 18.00. Če nekdo globoko v sebi sliši klic in se želi udeležiti delavnice ter nima finančnih zmožnosti, naj nas kontaktira. V primeru, da nekdo začuti, da bi doniral še za koga, ki si tega ne more privoščiti ali mu je delavnica dala več, kot si je predstavljal, je odprt naš TRR za donacije. Maksimalno število udeležencev je 14. Prijava je možna do zapolnitve mest.

Podrobnejša navodila pošljemo teden dni pred delavnico.

Če vas zanima več glede seminarja ali same skupnosti, nas lahko kontaktirate na
ecoenost@gmail.com.

Termini so v začetku pomladi in začetku jeseni. Za več infromacij nas kontaktirajte.
Prijave so možne na spodnjem linku: klikni tu

Društvo za raziskovanje osnovne tvarine DIVJA

Trstenjakova ulica 10

9000 Murska Sobota

Davčno številko 88156109

Kontakt

Tel: +38670841231

E-mail: info@awakeyou.org

AwakeYou© 2024. Vse pravice pridržane.