O nas

Skozi proces vas bo vodil Urban Turnšek z asistentko Ivo Hari.

O nas

Urban Turnšek

Pri 16ih letih je odprl prvo podjetje ter do danes ustvaril kar nekaj podjetij, nekaj bolj, nekaj
manj uspešnih. Skozi svojo pot je bil aktiven v podjetjih z direktno prodajo, kjer se je razvilo
zanimanje za osebnostni razvoj. Obiskal je različne seminarje in učenja povezana z osebnostno rastjo in duhovnostjo po celem svetu ter sam čez svoja šolanja prepeljal več kot 100.000 ljudi, večino le-teh v tujini. Vsa ta šolanja in poglabljanja so potekala na umu ter ne glede na uspešnost in napredek niso pripeljala do resnice, ki jo globoko v sebi samemu išče vsak. Zato je odšel na pot znotraj sebe, v iskanje tega, kdo v resnici je. Del te poti in zavedanja deli na seminarjih. Velika zahvala pri celotnem projektu gre Danu Schmidtu in iniciativi Awakentheworld.

IVA HARI

Po zaključenem študiju farmacije jo je pot zanesla k naravi. S svojo vnemo, zagnanostjo ter sposobnostjo organizacije skrbi za celotni organizacijski in logistični aspekt delavnic. Sama prav tako dela na poti samoraziskovanja in asistira na vseh delavnicah, ki potekajo v projektu. Iva se že več kot 5 let ukvarja z organizacijo delavnic preko Društva DIVJA, kjer je skupen cilj ljudi čim bolj povezati z naravo in s samimi sabo. Najbolj znan projekt so divji tabori ter druge edinstvene delavnice in oddihi po celi Sloveniji. V prostem času je navdušena nad aromaterapijo, nabiranjem divjih rastlin in jadranjem.

enost

O skupnosti ENOST

Leta 2022 nas je pot združila na posesti v občini Šentilj na Štajerskem, kjer smo začeli z ustvarjanjem ekovasi pod imenom ENOST. Namen skupnosti je življenje na čim bolj naraven način v družbi podobno mislečih ljudi, katerih skupna želja je osebnostna rast. Naše mišljenje je, da je ena od pomembnejših stvari v skupnosti medsebojno povezovanje in delo na sebi. Delavnice, na katere se prijavljaš so torej tudi naše skupno vodilo in skupna povezava.

Poglobljeno zavedanje samega sebe in enosti, ki je vsem nam skupna, je osnova človečnosti, kar nas dela ljudi. V modernem svetu se je pozabilo na to. V skupnosti enost smo srčno zavezani k temu, da ustvarimo družino in enost z vsemi člani skupnosti, kar je mogoče samo z delom na sebi. Nekdo, ki je v zavedanju, gleda na življenje, naravo in sočloveka, brez separacije in tukaj se skriva zaklad, ki ga je naša družba že davno pozabila.

Društvo za raziskovanje osnovne tvarine DIVJA

Trstenjakova ulica 10

9000 Murska Sobota

Davčno številko 88156109

Kontakt

Tel: +38670841231

E-mail: info@awakeyou.org

AwakeYou© 2024. Vse pravice pridržane.