Individualni pogovor

Individualni pogovor

Za vse, ki bi si želeli individualni pogovor, lahko prijavo naredite na tej strani. Pogovor traja okvirno 90 minut. Videoklic poteka preko zoom ali google meet aplikacije.

Zakon privlačnosti

Za pogovor prosim izpolnite spodnji obrazec:

  *Za sam pogovor je priporočljiva donacija. Če ste finančno nezmožni plačila, lahko zaprosite za brezplačen individualni pogovor. V kolikor želite pomagati še komu drugemu, lahko donirate tudi več. Vse donacije se namenjajo ekoskupnosti Enost.

  ZA RAZPISANE TERMINE POSAMEZNIH DELAVNIC IN PRIJAVO KLIKNI TUKAJ

  Pogosta vprašanja / FAQ

  Udeležba je možna samo za celotno delavnico.

  Prijavite se preko google forms prijavnice, ki jo najdete TUKAJ. Vašo prijavo bomo pregledali in vas kontaktirali preko telefona. Račun za delavnico pošljemo na vaš email. Vašo prijavo potrdite s plačilom, dodali vas bomo na seznam udeležencev. Dober teden pred dogodkom prejmete dodatna navodila in vse napotke pred delavnico na vaš email. Če celoten znesek težko poravnate v enem obroku, vam ga lahko razdelimo na 2 ali 3 obroke, s tem da mora biti zadnji obrok poravnan do začetka dogodka. Delavnice se izvajajo čez vse leto, tako da je na voljo več terminov.

  S sabo potrebuješ naglavno lučko za ponoči, stvari za osebno higieno, svoje meditacijske pripomočke, če jih že uporabljaš. Drugače bodo vsi meditacijski pripomočki na voljo tudi v samem centru. Telefoni se na začetku delavnice zberejo, udeleženci jih tekom delavnice ne uporabljajo.

  V primeru odpovedi prijave s tvoje strani: Več kot 1 mesec pred dogodkom vrnemo celoten znesek plačila. Do 10 dni pred dogodkom vrnemo 80% zneska prijavnine. Manj kot 10 dni do 72 ur pred dogodkom vrnemo 50%. Manj kot 72 ur pred dogodkom zadržimo celotno prijavnino. V primeru neudeležbe zaradi nepričakovane bolezni in predložitve zdravniškega dokazila vam izdamo darilni bon v vrednosti vaše prijavnine, ki ga lahko koristite v roku enega leta za druge storitve Društva DIVJA ali Zadruge ENOST ali izdelke iz spletne trgovine.

  Društvo za raziskovanje osnovne tvarine DIVJA

  Trstenjakova ulica 10

  9000 Murska Sobota

  Davčno številko 88156109

  Kontakt

  Tel: +38670841231

  E-mail: info@awakeyou.org

  AwakeYou© 2024. Vse pravice pridržane.